| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Wyr Kikötői munkás

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
Elküldve: 2009. szeptember 16., 11:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a választ Ripley.
A szinopszisomat 5 könyvre építettem fel. Az Exordium kész van, az Ezékielből megvan két fejezet, amint az kész lesz, következik Eszter könyve.
Ezen kívül ajánlom a bolygó kolonizálását leíró novellát:
http://www.blogregeny.com/sarvoros-novella
Ezt beküldtem az ÚjGalaxis pályázatra is, csak aztán rájöttem, hogy önmagában nem áll meg, és ez hiba volt. Éppen ezért kellemesen meglepett, hogy ha nyomtatásban nem is, de a szerkesztő szerint a weblapjukra felkerülhet.
Nagyon örülnék a kritikádnak, főleg javítási/jobbítási javaslatoknak. Még egyszer köszönöm.
| Ripley írta: |
| Wyr, érdekes a blogregény. Nem olvastam el teljesen, a linkekbe bele-belenézegettem, beleolvastam. Elsőre megfogott, én jónak tartom. Észrevételeimet majd leírom ha elolvastam és időm is úgy engedi. Milyen hosszúra tervezed? |
_________________ Blogregény·com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ripley Körletmester

Csatlakozott: 2008. 06. 02. Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: 2009. szeptember 16., 11:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Wyr, érdekes a blogregény. Nem olvastam el teljesen, a linkekbe bele-belenézegettem, beleolvastam. Elsőre megfogott, én jónak tartom. Észrevételeimet majd leírom ha elolvastam és időm is úgy engedi. Milyen hosszúra tervezed? _________________ Ripley |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
Elküldve: 2009. július 7., 20:05 Hozzászólás témája: A negyedik fejezet |
|
|
Közben a negyedik fejezet korrektúrázott változata is felkerül a Blogregény.com-ra: http://digg.com/d1vJMd _________________ Blogregény·com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
Elküldve: 2009. június 12., 20:07 Hozzászólás témája: Dönts Klétusz életéről! |
|
|
Az oldal fórumán lehet szavazni a harmadik fejezet fordulópontjáról, nevezetesen arról, hogy Klétusz meghal-e vagy sem:
http://www.blogregeny.com/forum/index.php/topic,12.0.html
Szerintetek ez jó ötlet? Mármint az, hogy a fő cselekményszálat én irányítom, a mellékszálak fordulópontjaiban pedig fórumos szavazás dönt? Ha igen, akkor jó-e az, hogy szavazás előtt is meg lehet nézni az állást? _________________ Blogregény·com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
Elküldve: 2009. június 11., 12:58 Hozzászólás témája: Köszönöm, javítottam |
|
|
| hadiosveny írta: |
Egy észrevételemet akkor leírnám, ha szabad.
Sok helyen a nagy google hirdetések mellett elveszik az érdemi rész, mert a reklámok linkjei és a "valós" linkek összekeverednek. Példának ilyen oldal a tartalomjegyzékes (http://www.blogregeny.com/lancvilag). |
Köszönöm. A tartalomjegyzék és frissítések oldalon javítottam ezt a problémát, máshol nincs Google hirdetés csak a lap legalján. Remélem most egyértelműbb. Jóval nagyobb helyet hagytam a tartalomjegyzék linkek alatt és egy szaggatott vonalat is húztam. _________________ Blogregény·com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadiosveny Fedélzetmester

|
Elküldve: 2009. június 11., 10:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy észrevételemet akkor leírnám, ha szabad.
Sok helyen a nagy google hirdetések mellett elveszik az érdemi rész, mert a reklámok linkjei és a "valós" linkek összekeverednek. Példának ilyen oldal a tartalomjegyzékes (http://www.blogregeny.com/lancvilag). _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
Elküldve: 2009. június 10., 13:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| hadiosveny írta: |
| OFF! Wyr! Az aláírásodban BBCode-t használj a html kód helyett, akkor működni fog a link! Bocsi a bele"vau-vau" ért! |
Köszönöm. (Amúgy azt írta, hogy "HTML bekapcsolva" az aláírás mező mellett. Most már kijavítottam.)
Esetleg valami hozzászólás/kérdés/javaslat az oldalhoz? _________________ Blogregény·com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadiosveny Fedélzetmester

|
Elküldve: 2009. június 10., 13:24 Hozzászólás témája: |
|
|
OFF! Wyr! Az aláírásodban BBCode-t használj a html kód helyett, akkor működni fog a link! Bocsi a bele"vau-vau" ért! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Wyr Kikötői munkás

|
Elküldve: 2009. június 10., 01:15 Hozzászólás témája: Sci-fi regény a társadalom születéséről a Blogregény.com-on |
|
|
A Láncvilág egy új sci-fi regény, aminek a kialakulását is nyomon követheti az olvasó, sőt a fórumon meg/ki is beszélheti, illetve javíthajta azt.
Köszönettel,
Wyr _________________ Blogregény·com
Legutóbb Wyr szerkesztette (2009. július 12., 21:17), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|